DENİZLİ merkeze bağlı Pınarkent Beldesi’nde, odun biçtiği motorlu testerenin kaymasıyla yanındaki eşi 49 yaşındaki Nurten Kırdı’nın boğazını kesip, ölümüne neden olduğu ileri sürülen 51 yaşındaki Mustafa Kırdı gözaltına alındı.
Pınarkent Beldesi’nde oturan 3 çocuk babası Mustafa Kırdı, dün saat 20.00 sıralarında evinin önündeki armut ağacını odun yapmak için motorlu testere ile kesmeye başladı. Mustafa Kırdı, sert bir dal parçasını keserken, elindeki testere birden kayıp, bu sırada yanında kesilen odunları toplayarak kendisine yardım eden eşi Nurten Kırdı’nın boğazına geldi.
Boğazı kesilen talihsiz kadın, kanlar içinde yere yağılarak, olay yerinde can verdi. Komşuları, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Nurten Kırdı’nın cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, jandarma, Mustafa Kırdı’yı gözaltına aldı.
Gundem20.com Denizli Güncel Haberler
Etiketler : denizli pınarkent haberleri, denizli pınarkent odun testeresi ile karısının boğazını kesti, denizlide karısını odun motoru ile kesti

Takip et: @gundem20
09 Aralık 2010 tarihinden Ağustos 2011'e kadar minoxil forte %5'i saç çıkarmada olumlu sonuçlar aldığım için düzenli olarak kullandım. Ancak Ağustos 2011 kafamda aşırı kızarıklık, kaşıntı ve döküntü o
ben bu sınava çok çalıştım çok girmek istiyorum
anafene nasıl kayıt olabilirim
bana deneme sınavı kayıt formunu gönderin lütfe açılmıyor.
internet üzerinden kayıt yapamıyormuyuz yha

















